Prevent Brandbeveiliging

Specialisten in brandveiligheid, sinds 1975

Ieder jaar weer wordt in Nederland voor honderden miljoenen euro’s schade veroorzaakt. Vaak vallen er slachtoffers en wordt onherstelbare schade aan het milieu toegebracht.

Het ontstaan van brand kan niet altijd worden voorkomen, maar bijna elke grote brand is klein begonnen. Daarom is het van groot belang een beginnende brand snel te signaleren, te isoleren en effectief met het juiste blusmiddel te bestrijden. De steeds strengere eisen gesteld door de overheid, verzekeringen en andere daartoe bevoegde instanties, haken hier op in, en dienen om de schade en andere gevolgen van brand tot een minimum te beperken.

Over Prevent

Service en onderhoud

Landelijke dekking

Het periodiek onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur en noodverlichting is van groot belang voor uw veiligheid en de continuïteit van uw bedrijf of organisatie.

Onderhoud blusmiddelen
Onderhoud noodverlichting

Advies en projectering

Specialisten die met u meedenken

Hoeveel blussers moet ik hebben? Voldoet mijn gebouw wel aan de brandveiligheid verordening? Zijn er bouwkundige aanpassingen nodig voor onze vergunning? Onze experts geven objectief advies, zónder uw belangen uit het oog te verliezen.

Ik zoek advies